info@vakantie-assistent.nl
03 16 24 08 23
06 22 31 93 08
De Vakantie Assistent

Vakantie-assistent Parkstad Limburg

Jac Hendrix

In 2017 ben ik met gedeeltelijk vervroegd pensioen gegaan.

Voordat ik met vervroegd pensioen ging was ik aan het denken hoe ik mijn tijd goed zou kunnen benutten misschien vrijwilligerswerk bij een of andere organisatie? Ook Ik was al langer erover aan het denken om mijn diensten aan te bieden aan mensen die met vakantie gaan. Om hun dieren te verzorgen tijdens hun afwezigheid, zodat ze met een gerust hart met vakantie zouden kunnen gaan. Uit eigen ervaring weet ik hoe het is om een betrouwbaar iemand te hebben die je vogels, kippen of wat ook, kan verzorgen (uiteraard tegen betaling).
Al zoekend kwam ik de site van de Vakantie-Assistent tegen. Het lijkt me een uitstekend idee om dit ook op te zetten in Limburg (Parkstad Limburg e.o.)

Dierenvriend
Als klein kind was ik helemaal gek van dieren. Ik sleepte van alles mee naar huis. Van vogeltjes tot een Duitse herder, die iemand kwijt wilde. Mijn ouders hadden hier geen moeite mee. Wij hadden dan ook zelf allerlei dieren; kippen, katten, duiven, kanaries en een hond.
Een jaar of 15 geleden ben ik met mijn toenmalige hond Dayka ( AppenZeller Sennen hond) op cursus gegaan. Ik wilde al jaren zelf graag instructeur worden. Alle boeken die over honden gingen verslond ik. Na een paar cursussen gevolgd te hebben, werd mij gevraagd of ik geen zin en tijd had om zelf les te komen geven. Daar hoefde ik niet lang over na te denken. Heb toen zelf veel cursussen gevolgd en een aantal workshops gedaan.

Hondenschool
In 2005 raakte ik mijn baan kwijt (ik was toen 52 jaar). Ik solliciteerde me wezenloos maar kwam nergens aan de bak. Op dat moment dacht ik dat ik misschien zelf een hondenschool zou kunnen starten zodat ik in elk geval een beetje inkomen had, mocht ik geen baan vinden. Van het een kwam het ander en ging ik samen met een kennis, die ook lesgaf aan hondenbezitters, onze eigen hondenschool Dogs4Ever beginnen. Op dit moment zijn we zo’n 12 jaar bezig en hebben we drie locaties nl. Landgraaf, Horn en Susteren.
Ik zelf ben in het bezit van twee Aussies (Australian shepherds) van 15 en 7 jaar, waar ik veel lol aan beleef.


Neem direct contact met Jac Hendrix op

Ik geeft toestemming aan de Vakantie Assistent om mijn gegevens welke ik in dit formulier heb ingevuld te verwerken.*
  • (* verplichte velden)