info@vakantie-assistent.nl
03 16 24 08 23
06 22 31 93 08
De Vakantie Assistent

Hoe werkt het

Betrouwbaarheid en persoonlijk contact zijn erg belangrijk. We begrijpen ook dat u wilt weten aan wie u de zorg voor huis en haard overlaat, daarom komen wij altijd eerst persoonlijk kennismaken. Na de kennismaking ontvangt U een kostenindicatie. Als we het samen eens zijn, wordt de opdrachtbevestiging getekend. U ontvangt daarvan een kopie.

 

Algemene voorwaaarden, 'huisregels' en tips.
​Onze algemene voorwaarden zijn op elke opdracht van toepassing. Om onze inzet zo goed mogelijk te laten verlopen hebben we een aantal 'huisregels' opgesteld. Daarnaast ontvangt u gratis onze tips voor uw vakantie zonder zorgen over thuis.

Factuur
Na afloop van de afgesproken werkzaamheden, ontvangt u van De Vakantie-assistent een rekening voor verleende diensten, onder aftrek van een eventuele aanbetaling.

Beschikbaarheid
​​Wij zijn in principe het hele jaar beschikbaar.  Hoe eerder wij van uw plannen weten, hoe beter wij daarop kunnen inspelen. Wilt u ons in de zomervakantie inschakelen, dan adviseren wij u,- gezien de grote vraag-  dit zo snel mogelijk vast te leggen. 

Annuleren
Mocht u de inzet van de Vakantie-assistent minder dan 10 dagen voor het afgesproken tijdstip annuleren, dan kunnen annuleringskosten in rekening gebracht worden.

Meer weten?
Bel 06 22 31 93 08 of vul het contactformulier in voor meer informatie.


Neem contact op met de Vakantie-assistent!
oeps geen water, da's niet handig 's morgens vroeg #6921
10 dagen geleden
sta je op het punt te gaan wandelen, begint het keihard te regenen ....#jasuit
15 dagen geleden
Moet je gewoon doen! Superleuk!! https://t.co/pWNlUvxwai
16 dagen geleden